Matematik

Matematik sammenhæng

06. maj 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen nogen hjælp til denne opgave???


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af peter lind

brug at det er en lineær sammenhæng


Svar #2
06. maj 2014 af NH123 (Slettet)

#1

er det f(x)=0,66x+0.5???


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2014 af peter lind

Hvis du sætter x=0 får du konens vægt ved start. da f(0) =0,5 vejede hun altså 0,5 kg ved starten af fedningen.


Skriv et svar til: Matematik sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.