Matematik

Vektorer

09. maj 2014 af mibon85 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg har vedhæftet et word dokument med 3 opgaver i som jeg simpelthen ikke kan få startet på og ved hvordan jeg skal løse :/

Det er eksamens forberedelser i Matematisk analyse.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke noget vedlagt. Vedlæg dokumentet i en nyt svar her i tråden, eller formuler opgaven her.


Svar #2
09. maj 2014 af mibon85 (Slettet)

Hov, det var en fejl. undskyld.

Jeg prøver igen, jeg har i mellem tiden regnet de to af dem og ved så ikke om de er rigtige.

opgaverne jeg har regnet er c og e gider du tjekke om det er rigtig lavet..?? :)

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du har ikke angivet, hvad du har lavet. I det vedlagte er det ikke angivet, hvordan planen α er defineret.


Svar #4
09. maj 2014 af mibon85 (Slettet)

Jeg har vedhæftet en opdatering af dokumentet med de opgaver jeg har regnet imellem tiden hvis det skulle være af interesse :)

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Svar #5
09. maj 2014 af mibon85 (Slettet)

\alpha =2x-4y+3z+2=0

undskyld :/


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Svaret i e) ser rigtigt ud. Svaret i c) er ikke korrekt. Prøv at beregne afstanden mellem punktet (0;-0,6;0) på y-aksen og punktet på linien m svarende til s = -1,6 .


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.