Fysik

Kræfter - Opgave

25. maj 2014 af AdamKo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løses denne opgave?

Vedhæftet fil: opgave 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2014 af peter lind

Find rimelige data for et badekar enten fra dit hjem eller fra fabrikanter af badekar.

Brug at massen af badekar+elever ikke må overstige rumfanget af badekarret* massefylde af vand ifølge Arkimedes lov


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2014 af hesch (Slettet)

Gør nogle relevante antagelser, fx:

Vægt af badekar = 60kg

Vægt pr. elev = 70 kg   ( det er drenge ).

Ydre rumfang af badekar = 500 L

Badekaret synker, når  Ftyngde + Fopdrift = 0

Det er èn af den slags opgaver, hvor det korrekte svar ligger indenfor ±40%


Skriv et svar til: Kræfter - Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.