Matematik

boksplot sammenligning

25. maj 2014 af guli92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har vedhæftet opgaven. Nogle som vil hjælpe mig med at sammenligne disse to boksplot. 

Kvartilsættene er: 

For 2007 er kvartilsættet: 
Q1 = 24,3%
M = 24,8 %
Q3 = 25,3%

For 2011 er kvartilsættet: 
Q1 = 24,8%
M = 25,3 %
Q3 = 25,7%

Jeg har meget svært ved at sammenligne. Jeg kan, at der er sket en stigning i betalingen af personbeskat i de danske kommunerne, men når jeg skal skrive mere specifikt om kvartilsættene så går jeg sort. 

Altså Jeg kan se, at i 2007 var der 50 %, som betalte en personbeskat på 24,8 %, mens det i 2011 var 25 %, men er det rigtig?

Vedhæftet fil: opg. 7.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2014 af Bullerkage (Slettet)

Jeg retter lige lidt i din sætning, for den er ellers meget rigtig:

Altså Jeg kan se, at i 2007 var der 50 %, som betalte en personbeskat på 24,8 % eller derunder, mens det i 2011 var 25 %.


Svar #2
25. maj 2014 af guli92 (Slettet)

Jamen er mit svar fyldestgørende eller skal jeg også skrive om de andre faktorer, såsom Q3 og M?

Og hvad kan ville du mene, at jeg kunne skrive om Q3 og M? :-)


Skriv et svar til: boksplot sammenligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.