Fysik

Hjælp pls :)

28. maj 2014 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har her en graf, som jeg skal beregne hastigheden udfra. Det gør man via. integralregning, spørgsmålet jeg vil spørge om er følgende, når man har beregnet arealet er det har det så ikke enheden m/s? 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2014 af SuneChr

Spørgsmål i matematik/fysik kan stilles efter kl 14:00
p.g.a. eksamen i matematik.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2014 af hesch (Slettet)

#1:   Det er fint Sune, nu kan selv jeg følge med. Tak.


Svar #3
28. maj 2014 af Mathnerdsx (Slettet)

Ahhh, okay d:


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2014 af SuneChr

# 0
Jo.       (m/s2)·s  =  m/s


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2014 af hesch (Slettet)

Når du udfører integralet

∫ a(t) dt

har a(t) enheden m/s2.  Men dt har jo også en enhed, der er s.

Derfor får  a(t)·dt  enheden  m/s2 * s = m/s, også når du "summèrer" disse led.

Andet eksempel:

∫ a(v) dv  ville få enheden  m/s2 * m/s = m2/s3


Skriv et svar til: Hjælp pls :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.