Matematik

Beregning af sidelængde

31. maj 2014 af lglglgmama (Slettet) - Niveau: B-niveau

I opgaven bliver der spurgt om beregning af AB, AD og vinkel B i trekant ABD. Jeg har regnet frem til at sidelængden AB er 3,8 , men hvordan beregner jeg AD, når jeg kun kender 1 sidelængde og en vinkel ud?https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10356367_10154333900025131_4978355066189063152_n.jpg


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Da trekant ABC er retvinklet og vinkel A = 30º og vinkel C = 90º, er |AB| = 2·|AC| = 4,00 m .

Der mangler oplysninger til at bestemme vinkel B i trekant ABD og til at bestemme |AD| .


Skriv et svar til: Beregning af sidelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.