Matematik

Sjov hjernevrider

05. juni 2014 af jitzo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Denne hjernevrider er svær men også sjov når man viser den til andre og man kender svaret.

Du har tallene

0  0  0= 6

1  1  1= 6

2  2  2= 6

Osv. til

9  9  9= 6

Du skal nu ved brug af matematikens guderne finde ud af hvordan du får 6 i alle regnestykkerne.

Du må ikke skrive nye tal F.eks. 24  4*2

Der skal være mindst et matematik symbol mellem vær tal.

Held og lykke med hjernen :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2014 af SuneChr

De to første er nok mest interessante:

( 0 ! + 0 ! + 0 ! ) !  = ( 1 + 1 + 1) !  =  1·2·3  =  6
( 1  + 1  + 1  ) !   =  1·2·3  =  6 


Skriv et svar til: Sjov hjernevrider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.