Fysik

Hvad er idealgasmodellen?

09. juni 2014 af ukdt21 (Slettet) - Niveau: B-niveau

..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2014 af mathon

               
                         p\cdot V=n\cdot R\cdot T

p er gassens tryk
V er gassens volumen
n er antal mol gas
R er den universelle gaskonstant
T er Kelvin-temperaturen


Skriv et svar til: Hvad er idealgasmodellen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.