Engelsk

Mark i london

12. juni 2014 af younestmt (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Kan jeg få respons på min opgave om Mark!

Altså gramatik mæssigt!

Good news
Mark was walking the streets of London. He loved being in London, and he found it very interesting to explore everything. He was just about to walk into a café, when his phone rang. It was his mom calling from Glasgow. When he saw that it was his mom calling he was very excited, because they didn’t talk much. He answered the phone, and heard his mom’s voice:”Hi Mark, guess what?”
She sounded very excited.
“Hi mom, what’s up?”
“You will never believe this!”
“What is it?”
“Your dad and I are coming to visit you!”
“WHAT, I thought you couldn’t afford it, what happened?”
“We won the lottery!”
“For real? Oh my God, that is amazing. When are you coming?”
“Our plane will be in London airport tomorrow at 10 am, can you come pick us up?” “Of course, I’ll be there!”
“Great, well I guess we’ll see you tomorrow.”
“I guess so.”
“Bye Darling.”
“Bye.”
Mark could hardly believe it. It couldn’t be true. He had been waiting for these kind of news for a long time know, he really missed his parents. He hadn’t seen them since he moved to London 3 months ago. He didn’t know a lot of people, and from time to time he got kind of lonely.
So he was really looking forward to seeing them. He’s mom and dad was just like his best friends. He could talk to them about everything. After he heard the news, he rushed to the super-marked so he could buy some treats for tomorrow. He wanted everything to be perfect for his parents. On his way to the super-marked he called his only friend in London, Jessica. He wanted to tell her, because she knew how much his parents meant to him. He could hear that she was excited for him when he broke the news. He invited her to come have dinner with them the next day, so that
she could meet his parents. She said she would love to. When he was done shopping he went home to start cleaning his apartment. He wanted it to look nice and clean for tomorrow.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2014 af Stygotius (Slettet)

Good news.  Mark was walking the streets of London. He loved being in London, and he found it very interesting to explore everything. He was just about to walk into a café(,) when his phone rang. It was his mom calling from Glasgow. When he saw that it was his mom calling he was very excited(,) because they didn’t talk much. He answered the phone, and heard his mom’s voice:”Hi Mark, guess what?” She sounded very excited. “Hi mom, what’s up?” “You will never believe this!” “What is it?” “Your dad and I are coming to visit/see you!” “WHAT, I thought you couldn’t afford it, what happened?” “We won the lottery!” “(For real) really? Oh my God, that is amazing. When are you coming?” “Our plane will be in London airport tomorrow at 10 am, can you come to/and pick us up?” “Of course, I’ll be there!” “Great, well I (guess) suppose we’ll see you tomorrow.” “I (guess) suppose so.” “Bye Darling.” “Bye.” Mark could hardly believe it. It couldn’t be true. He had been waiting for these kind of news for a long time (k)now, he really missed his parents. He hadn’t seen them since he moved to London (3) three months ago. He didn’t know a lot of people, and from time to time he got kind of lonely. So he was really looking forward to seeing them. (He’s) His mom and dad (was just like) were his best friends. He could talk to them about everything. After he heard the news, he rushed to the super(-)market(d) (so he could) to buy some treats for tomorrow. He wanted everything to be perfect for his parents. On his way to the super(-)market(d) he called his only friend in London, Jessica. He wanted to tell her(,) because she knew how much his parents meant to him. He could hear that she (was) got excited (for him) when he broke the news. He invited her to come and have dinner with them the next day(,) so that she could meet his parents. She said she would love to. When he was done shopping he went home to start cleaning his (apartment) flat. He wanted it to look nice and clean (for) tomorrow.

mom = amerikansk    mum = engelsk

apartment = amerikansk     flat = engelsk

guess = amerikansk    suppose = engelsk

NB. Intet komma foran en ledsætning på engelsk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2014 af IsabellaFF (Slettet)

#2 Hvorfor har du rettet now til know? Han mener nu.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2014 af Stygotius (Slettet)

Ja, jeg mener også at han mener "nu",og derfor har jeg rettet "know" til "now".

Læs det grundigt !!


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2014 af IsabellaFF (Slettet)

Slap af - jeg troede at du havde rettet det til know når k'et stod i parentes :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2014 af Stygotius (Slettet)

Lær at læse, -også parenteser


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. juni 2014 af IsabellaFF (Slettet)

Forstår ikke hvorfor du farer sådan op når jeg skrev det pænt. Din parentes giver ingen mening. Det havde givet mere mening hvis du havde slettet k'et og skrevet det rigtige eller have skrevet det rigtige i en parentes.

Men jeg beklager da at jeg har ødelagt dit humør.

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. juni 2014 af Stygotius (Slettet)

Der skal mere til at ødelægge mit humør, men det er ret logisk at det der er sat i parentes, skal fjernes.

Din udlægning og brug af parenteser er ret speciel.


Skriv et svar til: Mark i london

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.