Matematik

Reducer

14. juni 2014 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: 7. klasse
HJÆLP!! Kan ikke finde ud af at reducerer. Fx:

2(x+2) - 3(x+2)

( Går i 7.klasse )

Please hjælp!:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2014 af Angeline (Slettet)

prøv at gange parenteserne ud først :-)


Svar #2
14. juni 2014 af Anonyminized (Slettet)

Hvordan det?:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2014 af Kachoot (Slettet)

Ved at gange tallet udenfor parentesen ind i parentesen:

2(x+2) - 3(x+2) = 2x+4-3x-6 = -x-2


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2014 af Krabasken (Slettet)

2*x + 2*2 - 3*x - 3*2 = . . .

:-)


Svar #5
14. juni 2014 af Anonyminized (Slettet)

Takker:)

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. juni 2014 af Krabasken (Slettet)

Du kan selvfølgelig osse bare skrive af, når nu andre er så venlige at lave arbejdet for dig

:-)


Svar #7
14. juni 2014 af Anonyminized (Slettet)

Nej, det var et eksempel. Tak for hjælpen:)

Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.