Fysik

Hjæp til Radioaktivitet!!

17. juni 2014 af Emiliehb98 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal til mundlig fysiuk eksamen imorgen og sidder og kæmper med et par spørgsmål

Hvad er henfaldsloven?

Hvad er afstandskvadratloven?

Og i formlen I(x) =i 0*a^x   hvad står a for?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af Lakey (Slettet)

Henfaldsloven er N(t)=N0*(½)t/(T½)

Her er N(t) antallet af kerne til tiden t.

N0 er antallet af kerne til tiden t=0

 t er tiden der er gået

T½ er halveringstiden, altså den tid der går før halvdelen af stoffet er halveret  


Skriv et svar til: Hjæp til Radioaktivitet!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.