Matematik

Reducering

17. juni 2014 af hvadskaljegdoghedde (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg tænkte på, om der var nogle der kunne hjælpe mig med disse reduceringsstykker?

8a−5a−9b+2b= 3a-7b ?

1/2⋅(4^2−10^2) = -42

1/5⋅(5^2−10^1)= ?..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Den første er korrekt reduceret.

Den anden er korrekt regnet ud.

Den tredje følger af


Svar #2
17. juni 2014 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Okay, mange tak skal du have.

Har også denne her:¨

1/3⋅(9^2−3^3)= er i tvivl om det er 27 eller 18..?

1/4⋅(4^3−8^1)= 14?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har, at

og i den anden har du, at


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.