Fysik

Kinematik?

19. juni 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan fortælle mig hvad Sted-, Hastighed- og Accelerationfunktion er for noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er funktioner, der angiver

stedvektoren r(t) til et objekt, der studeres som funktion af tiden t,

hastighedsvektoren v(t) = s'(t) for objektet som funktion af tiden t, og

accelerationsvektoren a(t) = v'(t) = s''(t) for objektet spm funktion af tiden t.


Skriv et svar til: Kinematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.