Matematik

reducer

07. august 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(p-q)^2 +2pq-q^2=

Er det rigtig hvis jeg får denne til q^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2014 af ChemistryIsKey

p^2 + q^2 - 2pq + 2pq - q^2 = ???

Svar #2
07. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

ja er det ike q^2
hvis p2^2 går ud med p^2 og -2pg går ud med +2pg så er der kun q^2 tilbage


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. august 2014 af mathon

p2 + q2 - 2pq + 2pq - q2 = p2 + (q2 - q2) - (2pq - 2pq) = p2 + 0 - 0 = p2


Svar #4
07. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

nåår ja det mig der kludrer i det


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.