Matematik

redegørelse

24. august 2014 af rosanderboy1996 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Gør rede for, at forskriften for omsætningen R er: 
R(x) = -2^x2 + 300x      ,   0< x < 150.
Hvad skal jeg gøre her?
får tidligere i opgaven nævnt at I en virksomhed kan sammenhængen mellem pris og afsætning for en vare bestemmes ved p(x) = -2x +300 , 0 < x < 150, hvor p(x) er pris r. stk. ved en afsætning på x stk. 
omsætningen = afsætning * pris pr. stk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af LeonhardEuler

Omsætningen = Pris pr. stk. • Afsætning  ⇔

R(x) = P(x) • x  ⇔

R(x) = (-2x + 300) • x = -2x2 + 300x     ,   0 < x < 150


Svar #2
24. august 2014 af rosanderboy1996 (Slettet)

Mange tak!

Skriv et svar til: redegørelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.