Matematik

Blækregning hjææælp :)

01. september 2014 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg er også lidt i tvivl i opgave 1.4 : enten regner man den ud sådan :

1/5 af græstæppet = 7920 m2:1584 = 5 
7920: 5 = 1584
2.5 cm2: 10 000 = 0,00025 
1584: 0,00025 = 6.336.000
kunstgræsstav.

eller:  

1/5 af arealet ( 7920 /5) = 1584 cm2

1584 / 2,5  =63360 stave :) 

også har jeg også brug for hjælp til opgave 3.2 som jeg ikke ved hvordan man regner ud :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af 123434 (Slettet)

Kunne du måske skrive hele teksten?


Svar #2
01. september 2014 af Melanie2 (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1508489

Svar #3
01. september 2014 af Melanie2 (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1508489

Skriv et svar til: Blækregning hjææælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.