Matematik

Trigonometri

02. september 2014 af anonym1233 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Figuren viser en trekant ABC. 
Jeg kender vinkel C = 29, og siden a = 5,2. Jeg ved trekantens areal er 8,4.
 

Ud fra det skal jeg bestemme længden af siden AC, altså lille b.
En der kan hjælpe?? :o)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ud fra oplysningen om a og arealet beregner man højden ha . Dernæst beregnes siden |AC| = b ved

        ha = b·sin(C) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2014 af SuneChr

Benyt arealformlen
Areal = 1/2·ab·sin C
og isolér b 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2014 af 123434 (Slettet)

Følger lige med


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Klik i stedet på knappen "Følg" øverst i tråden.


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.