Matematik

Reducer følgende: skrive svarene?

03. september 2014 af kingofthering (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducer følgende:

a.                         4b-(2a-6b)+(-5a)                                                             =

b.                         -5(3a-7b)-(-6b-4)3                                                          =

c.                          -5(3a-7b-4)+(-5)8                                                           = 

d.                         (2x-3y)(4y-x)                                                                   =

e.                         (3x+4y)(3x-4y)(x+y)                                                       =

f.                          (3x-4y)(x+y-5)                                                                 =

g.                         (2x-y)2 = 2x-y2                                                                                                       = 

h.                         3(2x-y)2 = 3*2x-y2                                                                                             =

i.                           2(x+4y)2-x(2x+16y)                                                         = 

j.                          2(y+5)(y-5)x-2x(y2-25)                                                    = 

k                           (-3y)2+(4y)2-25y2                                                                                                 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af hesch (Slettet)

Det var så opgaven, men hvad er spørgsmålet ?

Start med a.  Kom selv med et bud. Stil spørgsmål i form af: Hvordan hæver man en minusparantes ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2014 af PeterValberg

Lave dine opgaver for dig ? nej

Men jeg vil give dig et [ LINK ] til en video-liste, hvor du kan se
forskellige regneregler og metoder, som du kan anvende til at løse dine opgaver selv.

God fornøjelse :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2014 af mette48 (Slettet)

#2 den liste vil da gerne se (griner) hvor lang kan du lave den?

Helt ok svar fra jer begge


Skriv et svar til: Reducer følgende: skrive svarene?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.