Engelsk

En der kan oversætte tre ord?

03. september 2014 af cmath (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg har et par ord som jeg ikke rigtig har fundet et konkret svar på. Det vil derfor være en rigtig stor hjælp hvis I ville hjælpe mig.

-Stereotypes
-Attribute
-Segretation
 

Det vil være endu bedre hvis jeg også kunne få en forklaring på de tre ord ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af Stygotius (Slettet)

1, = Stereotyper  -fastlåste, forenklede opfattelser

2. = tilnavn  -karakteristisk træk, symbol for nogen

3. = adskillelse  -især om tvungen adskillelse som i f.eks. USA, hvor farvede mennesker blev skilt ´fra hvide i restauranter, busser og offentlige parker. Denne diskriminering finder stadig sted i "God's Own Country" 


Svar #2
03. september 2014 af cmath (Slettet)

Tusind tak!

Spørgsmålet hedder "What stereotypes do you attribute to them?"

Hvordan er det så på dansk?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2014 af Stygotius (Slettet)

= Hvilke faste, generelle træk vil du tilskrive dem?


Skriv et svar til: En der kan oversætte tre ord?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.