Matematik

Reducering

03. september 2014 af tharsha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne? Har prøvet mig frem, men kan simpelthen ikke få det til at give mening.                (13e+19 f)^(2)-(19 f-13e)^(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt dine kvadratsætninger. Vis dine egne resultater her.

Man kan med fordel benytte

        a2 - b2 = (a+b)·(a-b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Specielt

        (a+b)2 - (a-b)2 = (a+b + a-b)·(a+b -a+b) = 2a·2b = 4ab .


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.