Matematik
Gokart december 2011 - hjælp hastværk!
Hej, jeg har problemer med at regne opgave 4(d) ud: Vedhæftet:
Svar #1
05. september 2014 af SuperCatz (Slettet)
Prøver lige igen.
Svar #3
05. september 2014 af Andersen11 (Slettet)
Beregn integralet
L = 0∫17 [ 1 + f '(x)2]1/2 dx ,
hvor f(x) = -0,0167x3 + 0,3165x2 .
Man kan sikkert benytte et CAS-værktøj.
Svar #4
05. september 2014 af SuperCatz (Slettet)
#3Beregn integralet
L = 0∫17 [ 1 + f '(x)2]1/2 dx ,
hvor f(x) = -0,0167x3 + 0,3165x2 .
Man kan sikkert benytte et CAS-værktøj.
Hvorfor 1/2? Det står der ikke i min formel :)
Svar #5
05. september 2014 af Andersen11 (Slettet)
#4
Det er i stedet for kvadratrodstegnet. (...)1/2 = √(...)
Skriv et svar til: Gokart december 2011 - hjælp hastværk!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
