Matematik

Reducering

06. september 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har problemer ved vedhæftet reduceringsstykke. Nogle der har mulighed for at hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har, at \frac{6x}{4x^2-2x(x+6)^2}=\frac{6x}{4x^2-2x(x^2+12x+36)} \newline=\frac{6x}{4x^2-2x^3+24x^2+36x}\newline =\frac{6}{4x-2x^2+24x+36}=\frac{3}{2x-x^2+12x+18}


Svar #2
06. september 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hvordan kan du sætte parentesen i anden ?


Svar #3
06. september 2014 af Manu0407 (Slettet)

Og hvor kommer 12 x fra? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har, at (x+6)2=x2+12x+36.


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.