Matematik

FSA

07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej nogle hjælpe mig med denne her opgave? 

Laura får renter på sin bankkonto. Derved vokser saldoen på kontonen fra 1000 kr. til 1040 på et år. 

Hvor meget får Lauran kr. i rente? 

Jeg har sagt 40 kr. fordi 1040-1000= 40 

Rentesatsen på Lauras bankkonto er om året? .

der har jeg sagt 40/365·100= 11 % 

kan det passe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af peter lind

Det sidste er ikke rigtig. Med rentesatsen menes der renten sat i forhold til det indestående


Svar #2
07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad skal man gøre i den sidste opgave? 


Svar #3
07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Skal man bruge denne her formel: (kn/ko)^1/n -1 ? 


Svar #4
07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet)

(1040/1000)^1/0,12 -1=0,38·100=38,65 


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2014 af peter lind

Hvilken sidste opgave ?


Svar #6
07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Den med Rentesatsen på Lauras bankkonto er om året?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. september 2014 af peter lind

Det er den jeg har svaret på i #1


Svar #8
07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad skal man gøre der? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. september 2014 af peter lind

renten er 40 kr. indestående er 1000 kr så rentefoden er 40/1000 ganget med 100 hvis det skal angives i procent


Svar #10
07. september 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Tusind tak for det (-: 


Skriv et svar til: FSA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.