Matematik

hjælp

08. september 2014 af raslas (Slettet) - Niveau: B-niveau


Bestem hældningskoefficient og skæring med y-aksen for disse funktionssammenhænge:

a) y = 2 x + 5

b) y = –3 x + 7

c) y = x – 3

d) y = –x + 2
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

For den lineære funktion   y = ax + b kaldes konstanten a for hældningskoefficienten og funktionens graf skærer y-aksen i punktet (0 , b) . Man skal derfor aflæse konstanterne a og b i hver opgave.

Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1509841


Svar #2
08. september 2014 af raslas (Slettet)

forstår ikke helt 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

I Opg a) er a = 2 og b = 5 .

        y = 2x + 5
        y = ax + b

Prøv nu selv de øvrige opgaver.


Svar #4
08. september 2014 af raslas (Slettet)

vil det sige  a) 2 og 0,5  b)-3 og o,7


Svar #5
08. september 2014 af raslas (Slettet)

ok, nu forstår jeg tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja. Skæringspunkterne er (0;5) hhv. (0;7) .


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.