Matematik

funktioner

04. september 2014 af MM2300 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der ikke en en der gider at hjælpe mig med den her opg:

Bestem hældningskoefficient og skæring med y-aksen  for disse funktionssammenhænge:

a)    y  = 2 x + 5

b)    y = –3 x  + 7

c)     y = x – 3

d)    y = –x + 2

Tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Når linien har ligningen   y = ax + b , er a hældningskoefficienten, og b er y-koordinaten for liniens skæringspunkt med y-aksen. Du skal aflæse a og b for hver af de fire ligninger.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.