Fysik

Hjælp til aflevering

09. september 2014 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vi har en opgave hvor vi skal regne den res kræft, vores facit siger at den skal være 660,69, men det får vi ikke.. 

Vedhæftet fil: xaxax.PNG

Svar #1
09. september 2014 af Mathnerdsx (Slettet)

Her har vi vores udregninger også tager man pythagoras af 155 og 254 og vi får ikke 660.. hjælp pls

Vedhæftet fil:sxaxaxa.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man har

        Fres = F1 + F2 + F3 + F4

                = 150·[cos(60º) ; sin(60º] + 500·[cos(160º) ; sin(160º)]

                  + 600·[cos(220º) ; sin(220º)] + 300·[cos(325º) ; sin(325º)]

                 = [ 75,000 ; 129,904] + [-469,846 ; 171,010] + [-459,627 ; -385,673] + [245,746 ; -172,073]

                 = [-608,727 ; -256,832]

med

        |Fres| = 660,690 .

I dine vedlagte beregninger er fortegnene for 300·sin(-35º) , 500·cos(160º) og 600·sin(220º) , og 600·cos(220º) er forkert beregnet. Tallene bliver lagt sammen med tilfældige fortegnsændringer hist og her.


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.