Fysik

Gitterkonstant

10. september 2014 af oliverdue (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har en gitterkonstant på 2.66 µ m. Betyder dette at gitterkonstanten er angivet i meter, og hvordan kan jeg regne det om til nm? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2014 af mathon

                          2,66 µm = 2660 nm


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2014 af mathon

detaljer:

2,66 µm =
  2,66·10-6 m = 2,66·10-6·10-3·103 m = 103·(2,66·10-6·10-3 m) = 103·(2,66·10-9 m) = 103·2,66 nm = 2660 nm

generelt:
                                    1 µm = 1000 nm


Skriv et svar til: Gitterkonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.