Matematik
Kombinatorik og sandsynlighed
10. september 2014 af
JBiebs (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Morselalfabetet består af prikker og streger.
Hvor mange forskellige bogstaver kan der laves med
A) 1 tegn
B) 2 tegn
C) 3 tegn
D) 4 tegn
E) hvor gange tegn skal der højst bruges mår vi have alle danske bogstaver med?
E = •
N = - •
S = • • •
Y = - • - -
Hvor mange forskellige bogstaver kan der laves med
A) 1 tegn
B) 2 tegn
C) 3 tegn
D) 4 tegn
E) hvor gange tegn skal der højst bruges mår vi have alle danske bogstaver med?
E = •
N = - •
S = • • •
Y = - • - -
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
10. september 2014 af peter lind
med 1 tegn . der er kun 2 muligheder så to bogstaver
med 2 tegn. Gå evt. igennem alle kombinationsmuligheder der er 2*2 muligheder
med 3 tegn Gå evt. igennem alle kombinationsmuligheder der er 2*2*2 muligheder
o.s.v.
Skriv et svar til: Kombinatorik og sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
