Matematik

Reducer

11. september 2014 af Nicole87 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogen der kan hjælpe mig med at reducer det her:

8a3*b*a-2 / (2b)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2014 af PeterValberg

brug potensreglerne:

a^m\cdot a^n=a^{n+m}

\frac{a^n}{a^m}=a^{n-m}

(a^n)^m=a^{n\cdot m}

(ab)^n=a^n\cdot b^m

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. september 2014 af Nicole87 (Slettet)

Tak :) 


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.