Matematik

integration af brøk med x i både tæller og nævner

11. september 2014 af Whisky1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken reglen skal jeg bruge for at integrere: ∫((x+1)/x)^2 dx? 

Eller hvordan kommer jeg i gang? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2014 af mathon

                \int \left (\frac{x+1}{x} \right )^2dx=\int \left (1+\frac{1}{x} \right )^2dx=\int \left (1+\frac{2}{x}+\frac{1}{x^2} \right )dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2014 af mathon

     x ≠ 0

                            


Skriv et svar til: integration af brøk med x i både tæller og nævner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.