Matematik

Algebra

14. september 2014 af studenterpigenc (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej!
Har brug for lidt hjælpe til de her opgaver.
Det ville være super hvis i kunne fortælle bare kort og hurtigt om algebra/de her opgaver.
Når der i opgave A står ab og ba er det så det samme? Og er det det samme som 1a + 1b ?
Håber i kan hjælpe ! :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

· b = b · a

a og b er ikke det samme tal, så 1a + 1b er ikke det samme.


Svar #2
14. september 2014 af studenterpigenc (Slettet)

Kan du evt lave udredningen på A sådan at jeg kan se hvordan jeg skal lave de andre opgaver? Vil være en stor hjælp:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Jeg mangler opgaven.

Den kommutative lov for addition og multiplication 

a + b = b + a

a · b = b · a

1a + 1b ⇔ a + b = b + a


Svar #4
14. september 2014 af studenterpigenc (Slettet)

Denne opgave....bare den første, altså A.
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #5
14. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

ab + 6 + ba - 8 + ab + 5

ab + ab + ba + 6 + 5 - 8

2ab + ba + 3


Svar #6
14. september 2014 af studenterpigenc (Slettet)

1000 tak :)!

Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.