Matematik

Graf

16. september 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

http://pluscbstx.systime.dk/index.php?id=1737

Opgave 29

Er lidt i tvivl om, hvordan man skal gøre det. Har bare prøvet at aflæse udfra grafen.

Har prøvet indtil videre at

1) bestem f(-1)

f(-1)=-1

2) Løs ligningen f(x)=4

f(2)=4

3) Løs ligningen f(x)=0

f(0)=0

4)

Løs ligningen f'(x)=0

Den kan jeg ikke lige få til at give mening.

Tusind tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2014 af peter lind

f'(x) = 0 hvor der er vandret tangent
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2014 af peter lind

1) du har læst forkert på grafen

3) der er to løsninger


Svar #3
16. september 2014 af 123434 (Slettet)

Er der en bestemt måde, hvor man kan finde den?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2014 af peter lind

Du ser efter hvor der er vandret tangent, hvilket i denne her opgave er det samme som hvor der er lokal maksimum eller minimum


Svar #5
16. september 2014 af 123434 (Slettet)

Opgave 1

f(-1)=-2

Opgave 3

f(0)=0  V f(1)=0


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2014 af peter lind

ja


Svar #7
19. september 2014 af 123434 (Slettet)

Løs ligningen f'(x)=0

f'(0) og f'(1)=0


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er korrekt, at f '(0) = 0 , men f '(1) er ikke lig med 0.


Svar #9
20. september 2014 af 123434 (Slettet)

8#

Det kan jeg godt se nu.

Kan man godt beskrive vendetangenten, som der hvor grafen/polynomiet vender.

God weekend


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#9

Der er vendetangent, hvor f ''(x) = 0 , dvs for x ≈ 0,3 .


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.