Matematik

Matemmatik

18. september 2014 af JOna311n (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I 2005 Havde Eiffeltårnet 6 428 441 besøgende i alt.

57 procent, var fra veseroupa. 1 % er fra danmark

SPØRGSMÅL.

Hvor mange danskere besøgte Eiffeltårnet i 2005?

*Hvordan skal jeg regne det ud, med udregninger osv.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Hvor mange mennesker fra vesteuropa besøgte effeltårnet?

6.428.441·0,57 = 3.664.211,37

Af dem fra vesteuropa, var 1 % danskere, dvs.,

3.664.221,37·0,01 = 36.642,213.. ≈ 36.642 danskere


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn 1% af det samlede antal besøgende.

Det er ikke specificeret, om de besøgende fra Danmark udgør 1% af det samlede antal besøgende, eller 1% af de besøgende fra Vesteuropa.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#2

Det er korrekt. Så vi har,

6.428.441 · 0,01 = 3.664.221,37 ≈ 3.664.221 dansker  V  3.664.221,37 · 0,01 = 36.642,213.. ≈ 36.642 danskere


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2017 af mari07g0 (Slettet)

Hvordan for i det til 36642,213?

Jeg for det personligt til 36642,11. Ved godt at der ikke er særlig meget forskel, men det irritere mig at jeg ikke kommer frem til det som alle i andre.

?????????? 

Svar venligst:-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2017 af Mathias7878

#4

Glem #3's svar

Du skal bare finde en procent af de samlede antal besøgere, dvs. 

6248411*0.01 = 64284.41

Dvs. ca. 64284 af de besøgende var fra Danmark.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Hvis der menes "af dem fra vesteuropa, var 1 % danskere, " så får jeg også 36642.11
36642,21 er nok bare en tastefejl.


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2017 af Soeffi

#0-#6.

Vedhæftet fil:eiffel.png

Skriv et svar til: Matemmatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.