Matematik

PYTHAGORAS

19. september 2014 af ohwell (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis jeg har en fire-sidet pyramide med en længe på 4, bredde på 3 og længde på 5... Og jeg skal finde længden af den grå side af pyramiden:

a^2+b^2=c^2

      +5^2=c^2 

Men hvad er a? 

mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2014 af mathon

Bundfladen må være en retvinklet trekant.

Svar #2
19. september 2014 af ohwell (Slettet)

bundfladen er en rektangel, med fire trekanter. Ligesom denne, men bare rektanglet og ikke kvadrat

Vedhæftet fil:download.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. september 2014 af mette48 (Slettet)

Giv os alle oplysninger om pyramiden, gerne med en tegning med angivelse af de kendte mål og den tilhørende tekst


Svar #4
19. september 2014 af ohwell (Slettet)

Bundfladen er rektangulær med en sidelænge på hhv. 3 og 4 mm. længden er 5 mm, og er b i pythagoras. hvad er a så?

Vedhæftet fil:Untitled.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2014 af mathon

                                             h^2=1,5^2+5^2


Skriv et svar til: PYTHAGORAS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.