Matematik

Kvadratsætninger

20. september 2014 af Cazador - Niveau: A-niveau

Hej SP. 

jeg er i tvivl om denne opgave er regnet rigtigt, da jeg er lidt i tvivl om de der x^2.

Opgaven lyder på at man skal reducere udtrykkene

(jeg har vedhæftet mine udregniger som et billede, da det var hurtigere)


Svar #1
20. september 2014 af Cazador

Problemet er at jeg ikke kan finde ud af hvad man skal gøre når man har ganget 2 med x2 og det så giver 2x2, skal man så også regne det ud så det er 4x2?


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Dit resultat er korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. september 2014 af 123434 (Slettet)

Det er helt rigtigt

Flot at du husker:

(x-4)(x+4)=x2-42=x2-16

(x-1)2=x2+12-2*1*x=x2+1-2x

x*x=x2

Det er du virkelig god til.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2014 af 123434 (Slettet)

2*x2=2x2


Svar #5
20. september 2014 af Cazador

Okay tusind tak for hurtigt svar begge to :-)


Svar #6
20. september 2014 af Cazador

Er den her så også regnet rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#6

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.