Fysik

En supernovas lysstyrke

26. september 2014 af gegge (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har denne opgave som skal laves, men har ikke den fjerneste ide om hvordan..

er der nogle der vil hjælpe :)

Den ligger vedhæftet.

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Opgave 3 sp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2014 af kieslich (Slettet)

1. L_o = 3,846\cdot 10^{26} W    Find L

2. Omregn afstanden til meter, indsæt r og  L i formlen

I = \frac{L}{4\pi \cdot r^2}

3. Jeg er sikker på der er en tabel et eller andet sted. Prøv lærebogen.

4.Omregn 20 dage til sekunder. E = L*tid

5. tid = E/L0


Skriv et svar til: En supernovas lysstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.