Fysik

6.65 Kapitans

28. september 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Ved spændingen 230V, 50Hz optager en kondensator strømmen 0,2A.

Bestem kondensatorens kapitans.

Hvorledes kunne man eventuelt gribe den an?

Venlig hilsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af peter lind

Impedansen = U/I = 1/(C'ω)


Svar #2
12. oktober 2014 af multo26 (Slettet)

Så går jeg ud fra at man eventuel kan isolere C. Hvad betyder ' over C altså C'?


Svar #3
12. oktober 2014 af multo26 (Slettet)

Så ville jeg sige (C'w)-1 og dividere med w hvad så enten w er?


Svar #4
12. oktober 2014 af multo26 (Slettet)

Det var vist en tastefejl jeg har set dit svar i en anden tråd.


Svar #5
23. december 2014 af multo26 (Slettet)

Er der her rigtigt: Xc=U/I ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. december 2014 af peter lind

ja se #1


Skriv et svar til: 6.65 Kapitans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.