Matematik

Valuta omregner

28. september 2014 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan regner man ud hvad 1 euro er når 100 euro koster 750 kr??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af kieslich (Slettet)

100 euro = 750 kr   divider med 100 på begge sider


Svar #2
28. september 2014 af JBiebs (Slettet)

Altså 100:750 og 750:100 eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2014 af kieslich (Slettet)

100 euro = 750 kr

\frac{100 euro}{100} = \frac{750 kr}{100}

1 euro = ....


Svar #4
28. september 2014 af JBiebs (Slettet)

7,5 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2014 af kieslich (Slettet)

ja 7,5 kr


Skriv et svar til: Valuta omregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.