Fysik
Bestem reaktionerne i A & B
28. september 2014 af
DMGULD (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Vil gerne have lidt hjælp til udregneringerne :D
Vedhæftet fil: 10712718_10204570843978700_1510731308429419344_n.jpg
Svar #1
28. september 2014 af hesch (Slettet)
#0: Jeg antager, at udlæggeren ikke vejer noget. Du kan så opstille to ligninger:
1) FA + FB + F1 + F2 = 0
2) Moment om B = 0 =>
FA*a - F1*b - F2*(b+c) = 0
Skriv et svar til: Bestem reaktionerne i A & B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
