Matematik

Komplekse tal

29. september 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens.. Jeg har fået nogle opgaver der omhandler den kompleks konjugerede af z (se vedhæftet fil). Jeg har lavet den første og får den til at være: 5+7i. Men ved slet ikke hvordan jeg skal lave de andre. Nogen der kan hjælpe mig?

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Svar #1
29. september 2014 af Ninjaaa (Slettet)

Er e=-e?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2014 af hesch (Slettet)

Du skifter fortegnet på imaginærdelen, ved konjugering.

I opgave b) er imaginærdelen = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af mathon

                      \overset{-}{e}=e


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2014 af kieslich (Slettet)

a) 5+7i   #0

b) e     #2

c) (3-4i)(1+i) =        udregn

d)   \overline{\overline{10-7i}} = .......      fortsæt


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2014 af hesch (Slettet)

#0:  En anden notation for konjugeret er  ~ . Altså opgave b)

( e + 0i )~ = e    og d)

( 10 + 7i ) ~~~ = . . .


Svar #6
29. september 2014 af Ninjaaa (Slettet)

Nååår på den måde! Ej mange tak skal I have!!! :D


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.