Matematik

Modeller og matricer

05. oktober 2014 af TineLE (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven.

A) Jeg ved simpelthen ikke hvorledes jeg skal sætte tallene ind i formlen/modellen.

B) Jeg ved det er noget med, at for eksempel skifter 60% af individerne kategori, mens 40% af dem bliver.. Noget i den stil. Er rimlig usikker her. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

A) Man har så

        \begin{pmatrix} a_{4}\\ b_{4} \end{pmatrix}=M^{4}\begin{pmatrix} a_{0}\\ b_{0} \end{pmatrix}


Svar #2
05. oktober 2014 af TineLE (Slettet)

A) Så a4=19.488 og b4=10.512 

B) Ved du, om det er rigtigt den måde jeg forsøgte at beskrive tallene i matricen på i mit første indlæg? 


Skriv et svar til: Modeller og matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.