Matematik

Polærform

06. oktober 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Hvordan skriver jeg (2eiπ/5)2 på polær form?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2014 af hesch (Slettet)

22 2*π/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2014 af LeonhardEuler

Der er på polær form

z=\left (2e^{i \frac{\pi}{5}} \right )^2=2^2e^{\left (i \frac{\pi}{5} \right )\cdot 2}=4e^{i \frac{2\pi}{5}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2014 af peter lind

Du foretager blot kvadreringen. Her skal du huske at (ex)n = en*x


Svar #4
06. oktober 2014 af Ninjaaa (Slettet)

mange tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Polærform

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.