Matematik

Promille

07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Vær' venlig at hjælpe? <3


Når en mand drikker et antal genstande inden for er kort tidsrum, kan promillen beregnes efter følgende formel:

Promille = 12 • antal genstande/ 0,68 • mandens vægt i kg

Ifølge færdselsloven er grænsen 0,5 promille.

A) Hvilken promille får en mand på 70kg efter at have drukket 5 genstande?
Hvor mange genstande skal en mand på 70kg drikke for at nå promillegrænsen?

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Promille = (12 • antal genstande) / (0,68 • mandens vægt i kg)       (husk parenteser)

A)

Promille = (12 · 5) / (0,68 · 70) = 60 / 47,6 ≈ 1,260


Svar #2
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#1
Tusind tak for hjælpen!

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

A)

0,5 = (12 · antal genstande) / (0,68 · 70)

Isolér antal genstande


Svar #4
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#3
A)

0,5 = (12 · antal genstande) / (0,68 · 70)

Isolér antal genstande

er der noget jeg skal regne ud eller har du skrevet svaret? :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#4

Du skal isolere "antal genstande" og så får du svaret :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. oktober 2014 af chri8053 (Slettet)

Slettet

Svar #7
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#5
Undskyld hvis jeg lyder dum, men hvordan isolere man? :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Slettet


Svar #9
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#8 ? :)

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#7

0,5 = (12 · antal genstande) / (0,68 · 70)

0,5 · (0,68 · 70) = 12 · antal genstande

(0,5 · (0,68 · 70)) / 12 = antal genstande

Isolering betyder, at du skal have noget til at stå alene. :-)


Svar #11
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#10

Tak tak tak!

Svar #12
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#10

Hvis fu skulle skrive det hele ind i en aflevering, hvordan ville det stå så det så mere sorteret ud? :)

Brugbart svar (0)

Svar #13
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#12

Skriv hvad der står i #1 og #10


Svar #14
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#13
Mange tak :) og det er bare svarene? :D

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#14

Ja, men hvis din lærer siger det nøvendigt, at skrive en konklusion, så skal du så også gøre det :-)


Svar #16
07. oktober 2014 af Emily1201 (Slettet)

#15
Okay tak for alt!

Skriv et svar til: Promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.