Matematik

bold bane over muren

07. oktober 2014 af lalala1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp til opgave 3

Vedhæftet fil: sæt 4 2eMa(1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen   f(x) = 3 , x ≥ 6 .


Svar #2
07. oktober 2014 af lalala1000 (Slettet)

hvorfor for f(x)=3??


Svar #3
07. oktober 2014 af lalala1000 (Slettet)

er det ikke en andengradsligning som skal løses


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Fordi murens højde er 3 . Den største løsning til ligningen f(x) = 3 skal være større end 10 for at bolden kommer over muren.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2014 af Soeffi

Betingelsen kunne også udtrykkes: f(10) skal være større end 3...er den det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. august 2015 af Soeffi

Opgavetekst.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. august 2015 af Soeffi

CAS. Det ses at f(10) > 3, og at bolden derfor kommer over muren.


Skriv et svar til: bold bane over muren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.