Matematik

Bestem tallet k

07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har vedhæftet en opgave, som jeg håber i kan hjælpe med :)


Svar #1
07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet)

Her er opgaven 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der skal gælde

        |b|2 = bb = |c|2 = cc

Indsæt tallene for vekotrerne og løs så ligningen

        cc = bb .

        b = [8 ; 4]  ,   c = [1 ; k]


Svar #3
07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet)

 Altså 1,k*1,k=8,4*8,4???


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, måske, hvis du havde sat nogle parenteser. Man har   cc = 12 + k2  , og    b b = 82 + 42 .


Svar #5
07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet)

Nej det giver ingen mening i hvert fald....


Svar #6
07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet)

Så får jeg kvad. af 79?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er den ene løsning.


Svar #8
07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet)

- kvadr. af 79?


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Ja, netop.


Svar #10
07. oktober 2014 af Manu0407 (Slettet)

Er dette rigtigt skrevet op??


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Jo, det er da rigtigt.


Skriv et svar til: Bestem tallet k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.