Matematik

Bestem tallene a og b

08. oktober 2014 af Muaaav (Slettet) - Niveau: B-niveau

Punkterne (1,0) og (3,4)

a = (y2-y1)/(x2-x1) = (4-0)/(3-1) = 4/2 = 2

b = f(x) – a · x = 0 - 2 · 1 = -2

y = 2x+-2

Har jeg lavet opgaven rigtigt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af LeonhardEuler

Ja, men man skriver som regel  ikke    y = 2x + (-2) 

      men bare   y = 2x - 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2014 af mathon

                       y = 2x + (-2)

                       y = 2x - 2


Svar #3
08. oktober 2014 af Muaaav (Slettet)

Når, og mange tak :)


Skriv et svar til: Bestem tallene a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.