Matematik

DEMAND FUNCTION

08. oktober 2014 af mulle0o (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Givet deman function 

Q=1000-5P-P\frac{2}{a}+0.005\cdot Y^{3}

P=15, Pa=20 Y=100 find indkomst elasticiteten på udbud.

Jeg kan virkelig ikke finde ud af det her.. nogen der kan forklare det for mig ??

Vedhæftet fil: 20141008203554.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv i VØ forumet, med mindre du giver dig tid til at forklare, hvor de forskellige begreber er defineret.

Du sjusker med store og små bogstaver. Ifølge det vedlagte er

        Q = 1000 -5P - PA2 +0,005·Y3 .

Du skal så benytte definitionen for elasticitet.


Skriv et svar til: DEMAND FUNCTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.