Matematik
Hjælp
Hej alle, jeg søger hjælp til denne opgave (vedhæftet billede)
Hvordan plotter jeg grafen ind på TI-snpire - og hvad skal der forståes med x=38? Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilket areal M, som skal beregnes.
Svar #2
08. oktober 2014 af snilo (Slettet)
Ja, men så afgrænser den ikke en punktmængde M, når man både indtegner f(x) og x=38
Svar #3
08. oktober 2014 af LeonhardEuler
#0 : Hvis du er opmærsom, så får du også udleveret grænserne i næste delopgave.
#2 : Beregn ∫038 f(x) dx
Svar #4
08. oktober 2014 af snilo (Slettet)
Det har jeg allerede gjort. Mit problem er bare, hvordan jeg får det skitseret på TI-Nspire
Svar #5
08. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)
#2
Den anden grænse er jo y-aksen med ligningen x = 0 .
Svar #7
08. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)
#6
Man skal beregne integralet
0∫38 (6,5·sin(0,0849x) + 6) dx = 6·38 + (6,5/0,0849)·(1 - cos(0,0849·38))
hvilket kan gøres let i hånden. Arealet bliver beregnet i enheden cm2 .
Svar #8
08. oktober 2014 af snilo (Slettet)
Det er ikke det der er mit problem. Jeg ved ikke hvordan jeg skal skitsere det
Svar #9
08. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)
#8
Tegn grafen for funktionen f(x) i intervallet [0;38] . Der er allerede en skitse i opgavens tekst.
Svar #12
08. oktober 2014 af LeonhardEuler
#10 : I Nspire skriver du f(x):=6.5sin(0.0849x)+6l0<x<38
Den sorte streg mellem funktionen og begrænsningsangivelsen af x, finder du under tegn.
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
