Matematik

Vektorer

26. oktober 2014 af anonym122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! 

Jeg har vedhæftet 2 spørgsmål jeg ikke kan finde ud af, og håber der nogle der vil hjælpe!

på forhånden tak :)

Vedhæftet fil: opgave 536.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 536. Benyt, at     b = (a+b) - a .

Opg 539. Benyt indskudsreglen for vektorer. For eksempel er AB + BC = AC .


Svar #2
26. oktober 2014 af anonym122 (Slettet)

okay tak, men jeg kan ikke lige se det for mig i opgave 1 i 539. jeg kan dog godt i de andre :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

I 539 1) har man

        AB + BC + CD + DE + EF + FG + GH = AC + CE + EG + GH = AE + EH = AH .


Svar #4
26. oktober 2014 af anonym122 (Slettet)

okay, og nr. 2 giver DE + AC, og 3 er jeg ikke helt sikker på, men det er CC+CB? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Opg 2) giver BA . Der forekommer hver D eller E i denne opgave.

Opg 3) giver CB . Benyt indskudsreglen til sidst, eller at CC = 0 .


Svar #6
26. oktober 2014 af anonym122 (Slettet)

er AA og BB så også = 0?


Svar #7
26. oktober 2014 af anonym122 (Slettet)

hvordan får du opgave 2 til BA?


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Man har

        AB + BC + BA + BC + CB + CA = AC + BA + BB + CA = CA + AC + BA = CC + BA = BA


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.