Matematik

differentialligning

27. oktober 2014 af mira4100 (Slettet) - Niveau: A-niveau

?Hjæææælp. Kan simeplthen ikke finde ud af det. 

Bestem \frac{dy}{dx} på y=\frac{1}{2}x-\frac{1}{2}sin(x)\cdot cos(x)

uden hjælpemiddel :O


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen på højresiden. Benyt reglen for differentiation af et produkt.


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.